0 0
Kaffe-Frappe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Kallt starkt kaffe

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kaffe-Frappe

  • Serves 1
  • Medium

Ingredients

Directions

Tillbehör
Kaffebryggare eller en perkulator bryggare.
Mjölkskummare (manuell) eller kaffe-lattevisp.

Tillagning
Brygg eller koka rikigt starkt kaffe (själv föredrar jag starkt perkulator bryggt kaffe). Håll öer i en glaskaraff och ställ i kylskåpet så att det blir riktigt kallt.

Häll det kalla kaffet i en mjölkskummare, en sådan man “pumpar” mjölkskum med och “pumpa på”.
Detta funkar också om man vispar kaffet ordentligt med en kaffe-lattevisp.

Efter en liten stund kan du dricka det ljuvligaste goa kaffet. Alldeles ljust och krämigt, och inte en droppe mjölk eller grädde!!
Vill man ha extra kallt kaffe kan man lägga några isbitar i glaset också.

Carina Persson tipsade om receptet

(Besökta 68 gånger, 1 besök idag)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Min stund på jorden
next
Gräddvanilj kaffedrinken

Add Your Comment