0 0
Espressopannacotta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2-3 enkla espresso
3 gelatinblad
4½ dl grädde
½ dl socker
2 tsk vaniljsocker

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Espressopannacotta

  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Directions

Pannacotta är en italiensk dessert – italiensk lyx när det är som godast. Den kan varieras i oändlighet med olika smaker, chokladpannacotta, saffranspannacotta och vaniljpannacotta är vanliga, goda smaker. Självklart vill varje sann kaffeälskare testa en espressopannacotta. Det är en mjuk, len och gräddig dessert som är enkel att göra, och som har en god kaffesmak.

Du behöver också
8 små espressokoppar eller portionsformar

Tillagning
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Sjud grädden tillsammans med socker och vaniljsocker. Tillsätt espresson och de urkramade gelatinbladen. Rör om. Häll upp i små espressokoppar och ställ att stelna i kylskåp.

(Besökta 331 gånger, 1 besök idag)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
next
Smarriga Chokladmuffins med kola

Add Your Comment