0 0
Brownies

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

100 gram margarin
100 gram blockchoklad
2 ägg
2,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver
1 ½ dl vetemjöl

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Brownies

Brownies är mjuka chokladkakor som ursprungligen är kända från USA. Det finns flera olika recept på hur man tillagar Brownies. Brownies passar utmärkt till eftermiddagsfikat eller till den mer festliga stunden.

  • Medium

Ingredients

Directions

Du kan även välja att lägga till mer än 100 gram blockchoklad, allt efter hur stark choklad smak du vill ha.
För dig som vill ha lite mer och starkare choklad smak rekommenderar vi 130 gram choklad.

Tillagning
Börja med att smälta margarinet med chokladen i en kastrull på inte allt för hög värme.
När du har smält chokladen och margarinet tillsammans så låter du det svalna en liten stund.
Lägg sedan till äggen, bakpulver, vetemjöl och socker och blanda ihop det i kastrullen.

Försök att röra den till en jämt och fin smet. Placera smeten på bakplåtspapper, använd en valfri långpanna.
Lägg sedan in pannan i ugnen för gräddning i cirka 20 minuter med en värme på 175 grader.
När du ser att den börjar få färg och bli klar tar du ut pannan och låter den svalna en stund, sedan skär du bitarna i önskade storlekar.

Kom ihåg att Brownies bitarna inte brukar vara allt för stora.
Försök att skära bitarna så att det blir cirka 25 st bitar.

(Besökta 287 gånger, 1 besök idag)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Chokomisu
next
Kaffe Milkshake

0 Comments Hide Comments

Add Your Comment